Uw nabestaanden financieel beschermen

  • Transparant
  • Toegespitst op uw situatie
  • Deskundig advies
  • Onafhankelijk

Overlijdensrisicoverzekering

Het verliezen van een naaste is misschien wel de meest ingrijpende gebeurtenis in uw leven en heeft vaak een enorme impact in meerdere opzichten.
Een hoop zaken moeten worden geregeld. Kunt u de studie van uw kinderen nog wel betalen? Hoe zit het met de aflossing van de hypotheek?

De mogelijk financiële impact kunt u eenvoudig laten dekken door het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Dit is een verzekering met een vooraf bepaalde duur. Komt in die periode de verzekerde te overlijden, dan wordt het afgesproken bedrag uitgekeerd aan de begunstigde die in de polis is aangewezen.

Afsluiten overlijdensrisicoverzekering

Op twee manieren kunnen wij u hierin van dienst zijn. Allereerst door u uitgebreid en volledig te adviseren over mogelijkheden en verzekeringsmaatschappijen. Hiervoor brengen wij ons adviestarief in rekening.

Maar u kunt ook zelf uw gegevens en wensen rechtstreeks invoeren via de website van Legal & General, dan bent u goedkoper uit. U kunt hier zelf de premie berekenen voor een overlijdensrisicoverzekering bij Legal & General. Wilt u deze verzekering zelf afsluiten? Vul dan de aanvraag volledig in en verstuur deze.

Heeft u vragen of hulp nodig? Bel 0570-545048. Wij helpen u graag.

Direct aanvragen en onze rol
Als u de aanvraag volledig invult en verstuurt dan krijgen wij een kopie van uw aanvraag. Wij nemen dan telefonisch contact met u op en lopen samen met u de aanvraag door. Dat doen we om er zeker van te zijn dat al uw gegevens kloppen. Pas na overleg met u sturen wij de aanvraag door naar de Legal & General. Een gezondheidsverklaring is onderdeel van de aanvraag.

Waarom Legal & General
De voordelen van een overlijdensrisicoverzekering bij Legal & General zijn:
– Snel en digitaal aanvraagproces
– Een digitale gezondheidsverklaring
– Betrouwbare en solide verzekeraar
– De scherpe premie

Onze kosten
Voor het begeleidende traject rondom het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering betaalt u ons eenmalig een bedrag van € 175,- (vrij van BTW). U ontvangt de factuur na ontvangst van de polis.