Specifieke wensen, onze specialiteit

  • Transparant
  • Toegespitst op uw situatie
  • Deskundig advies
  • Onafhankelijk

Onze visie

Als adviesbureau behartigen wij vanuit Zwolle de (verzekerings-) belangen van diverse (startende) ondernemers, instellingen en particulieren. Ons kantoor is volledig WFT- gecertificeerd en op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en regelgeving.

Wij inventariseren uw (financiële) doelstellingen en trachten deze te realiseren op basis van de geldende fiscale en juridische regelgeving, waaronder de Wet Financieel Toezicht (WFT).

Vanuit de visie, dat risicobeheer voor een bedrijf of particulier een totaaloverzicht behoeft, beheren wij bij voorkeur de gehele assurantieportefeuille van onze cliënten. Immers een professioneel advies kan slechts worden gegeven op grond van de beschikbaarheid van alle financiële risico’s, wensen en voorzieningen. Onze bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen leveren wij door bewust keuzes, ondermeer door het verminderen van auto kilometers en gebruik van zonnepanelen.

Onze geschiedenis

In 1991 startte Peter de Jong, vanuit een juridische achtergrond, zijn allround verzekerings-, en pensioenadvieskantoor in Zwolle. In 2006 hebben wij door overname van het kantoor van mevrouw J. Steenbergen onze activiteiten en portefeuille uitgebreid. In 2009 werd de portefeuille van Robre Financial Care van Rob Bremer overgenomen en geïntegreerd binnen het kantoor. Een groot deel van deze klanten is beroepsmilitair en heeft door de (internationale)werkzaamheden specifieke wensen en behoefte aan zekerheid voor het thuisfront.

Wij zouden graag kennis met u maken